Netwerkmiddag 5 september 2024

bloemen-staatsievervoer
polestar sneak1
5 september 2024

Netwerkmiddag Quo Vadis

Je bent van harte welkom op onze Netwerkmiddag! Dit is dé kans om andere professionals te ontmoeten, ideeën te delen en nieuwe contacten op te doen. Of je nu al jaren netwerkervaring hebt of juist net begint, deze middag wordt gegarandeerd inspirerend en leerzaam.

Programma

Hoe ziet de netwerkmiddag eruit?

Graag nodigen wij jullie uit voor onze netwerkmiddag die plaatsvindt vanaf 16:00 uur. Na binnenkomst staat er een verrassing voor jullie klaar.

Naast het gezellig samenzijn, hebben we ook een aantal kisten leveranciers en een leverancier van uitvaartbenodigdheden uitgenodigd. En niet te vergeten: Tom van PlanAfscheid is er ook! Hij gaat ons alles vertellen over de nieuwe regeltool in de uitvaartbranche die, samen met PlanUitvaart, ons werk een stuk makkelijker gaat maken.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat zowel de kleine als de grote eter niets te kort komt. De Stomme van Campen zal ons voorzien van heerlijke gerechten, terwijl jullie genieten van een drankje. Om het helemaal af te maken, hebben we ook de zalmroker uit Urk geregeld voor een bijzondere smaakbeleving.

Het is belangrijk om deze netwerkmiddag niet te missen, want de volgende gelegenheid is pas over twee jaar. Zorg dus dat u erbij bent voor een middag vol lekker eten, drinken en waardevolle gesprekken.

Netwerkmiddag