Vacature chauffeur rouwauto

Vacature

Wat ga je doen als Chauffeur Rouwauto?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je van grote betekenis kan zijn? Het verzorgen van iemands laatste reis is een waardevolle opdracht. Als chauffeur rouwauto word je ingezet voor het staatsievervoer van de overledene op de dag van de uitvaart.

Soms komt het voor dat je de overledene eerst nog in de kist moet leggen, samen met de familie of met de uitvaartondernemer. Het kan soms ook voorkomen dat je bijspringt om een opbaring te realiseren, of een open dienst bij onze Zorg & Vervoer afdeling invult.

Kortom een zeer dienstbaar, dankbaar en divers beroep.

Flexibel inzetbaar op afroep

Wie is onze ideale Chauffeur Rouwauto?

De rouwauto chauffeur die wij zoeken is een servicegerichte man of vrouw die vaak complimenten krijgt over zijn/haar rijstijl. Kwaliteit staat bij jou voorop. Je hebt een goed inlevingsvermogen en kan rekening houden met specifieke wensen die gelden voor het rijden in een rouwstoet. Daarnaast ben je integer en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat verwachten we van jou als Chauffeur Rouwauto?

Wie zijn wij?

Quo Vadis biedt diverse ondersteunende diensten voor uitvaartondernemers in de regio aan. Hierbij kun je denken aan postmortale zorg, opbaren van de overledene, het leveren van uitvaartkisten, rouwvervoer en assistent uitvaartverzorgers.

Samen met een team van betrokken en gepassioneerde collega’s zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaande en gedenkwaardige uitvaart. Zo bieden wij diverse ondersteuning om de uitvaart zo waardig mogelijk te laten verlopen.

De arbeidsvoorwaarden

Wat kan jij van ons verwachten?

Solliciteren

Voel jij je aangesproken tot dit mooie vak?

Wij kijken uit naar jouw cv voorzien van een (pas)foto en een korte motivatie.

06-51598175